0 items
+31(0)75 687 86 81 info@parkethuys.com

FSC® en de kleine panda

‘t Saense Parkethuys is FSC®-gecertificeerd en sponsort de kleine panda bij Artis. Zo hopen wij een kleine bijdrage te leveren aan het behoud van natuur en milieu.
FSC staat voor Forest Stewardship Council®. FSC is een organisatie die wereldwijd zorgdraagt voor het behoud van bossen. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Daarnaast staat FSC voor bescherming van het leefgebied van planten en dieren, respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders, hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos.
Door FSC-gecertificeerde producten te kopen, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Vraag naar onze FSC-gecertificeerde producten.

ARTIS staat voor liefde en zorg voor de natuur. Bezoekers van ARTIS worden in het park bewust gemaakt van de noodzaak om natuur te behouden en het belang van biodiversiteit. Daarnaast doet ARTIS mee aan Europese fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten (EEPs) en wordt er extra aandacht gegeven aan de bedreigde bomen, bloemen en planten in het park. Ook ondersteunt ARTIS natuurbehoud projecten en is zij lid van een aantal organisaties die zich inzetten voor natuurbehoud. Daarom vond ’t Saense Parkethuys het een mooi idee om een kleine panda te adopteren.