0 items
+31(0)75 687 86 81 info@parkethuys.com

FSC en de kleine panda

‘t Saense Parkethuys is FSC®-gecertificeerd en sponsort de kleine panda bij Artis. Zo hopen wij een kleine bijdrage te leveren aan het behoud van natuur en milieu.

FSC:   Forest Stewardship Council®, FSC, is een organisatie die wereldwijd zorgdraagt voor het behoud van bossen. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.
Verantwoord bosbeheer staat voor op evenwichtige wijze rekening houden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. En staat voor bescherming van het leefgebied van planten en dieren, respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders, hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos.
Door FSC-gecertificeerde producten te kopen, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

De kleine panda (of de rode panda):   Liefde en zorg voor de natuur. Dat is waar ARTIS voor staat. Bezoekers worden in het park bewust gemaakt van de noodzaak om natuur te behouden. Daarnaast doet ARTIS mee aan Europese fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten (EEPs) en wordt er extra aandacht gegeven aan de bedreigde bomen en planten in het park. Ook ondersteunt ARTIS natuurbehoudprojecten en is zij lid van een aantal organisaties die zich inzetten voor natuurbehoud.